info.deutsch


partia e minoritetit Egjiptian


libri i vizitoreve kliko


e-mail
Copyright © 2002 Ekrem Abazi
Ndryshimi i fundit me 23.12.2014
ne ora 2:00Mirë se vini në web-faqen e
NDEROHET DHE VLERSOHET VEPRA E
QERIM ABAZIT
- - - klikobuqja


Egjiptianet Kosovare ne Gjermani festuan
Diten Kombetare - 24 Qershorin
e vitit 2013 - - - - kliko


Fjalimi i plotë i zt.Xhevdet Nezirajt Deputet i Kuvendit të Kosovës
dhe Kryetarit të IRDK -
- klikoSHKRESA E QERIM ABAZIT
DERGUAR SHKELZEN MALIQIT,
Analistdhe Kontribues i Gazetes Express
- - - lexo
Shoqata e Egjiptianëve-Kosovarë "KLEOPATRA" në Konstanz
feston Dhjetëvjetorin e ditës së themelimit
- - - lexo


Raport pune nga mbledhja e Egjiptianeve
Kosovare te Diaspores
te mbajtur
me 8 Janar 2011 Gjerman
i - -
lexoTryez me Rastin e ditës së Egjiptianeve


Me rastin e ditës kombëtare të Egjiptianëve Kosovarë/Ballkanik
Sadedin Delija ndihmon bashkëatdhetarët----- kliko
në foto

koncert Sarland


Egjiptianet e Shqiperisë
Egjiptianet e Shqiperisë takim me Sali Berishen
Nderimet e fundit
kushtuar Kryetarit të shoqates së
parë
të Egjiptianëve të Kosovës të ndjerit
VESEL KODROLLIT
- - -
lexofottovRrahman Miftari

RRAHMON MIFTARI - FIGURE E NDRITESHME
E HISTORISE SONE EGJIPTIANE NE KOSOVE
---- lexo
Historia e Identitetit EgjiptianHistoria e Identitetit te Ashkalive