Disa foto nga Mledhja Komemorative ne Fushe Kosove kushtuar te ndjerit Qerim Abazit
e organizuar nga PLE - Partia Liberale Egjiptiane, dega ne Fushe Kosove


Bashkim Krasniqi dhe Idriz Murtezi - PLE, Fushe Kosove


.


.

 

Prof Dr. Rubin Zemon

Bislim Hoti- IRDK

Dr. Avdullah Qafani
 

Fazli Stollaj- IRDK


Hamit Sefedini- veprimtar, bashkepuntor i te ndjerit


Mustaf Myrtaj - PLE

 

Ramadan Hasani-IRDK dhe bashkepuntor i te ndjerit

Sabri Mustafa-veprimtar, bashkepuntor i te ndjerit

Hasan Kershi- veprimtar, bashkepuntor i te ndjerit
 

Deputeti nga Partia Liberale Egjiptiane PLE - Veton Berisha

Ekrem Abazi - djali i te ndjerit

Xhevdet Neiraj, kryetari i IRDK ngushllojn familjen Abazi